Інгредієнти:
- 2 кг кабачків
- 1 банка соусу “Сацебелі” (485 г)
- 0,5 головки часнику
- 100 г цукру
- 20 г солі
- 1 ч. л. чорного меленого перцю
- 100 мл олії
- 50 мл 9% оцту
Приготування:
Беру молоді кабачки шкірку не знімаю. Розрізаю вздовж навпіл і нарізаю не надто тонкими шматочками.
Складаю їх у каструлю, додаю сіль, цукор, чорний мелений перець, олію та соус сацебелі. Все добре перемішую.

Ставлю на плиту, доводжу до кипіння і тушкую на слабкому вогні 20 хвилин, періодично помішуючи
Потім додаю натертий часник, знову перемішую і варю ще 10 хвилин. Наприкінці вливаю оцет, проварюю 5 хвилин.

Готові гарячі кабачки розкладаю по стерилізованих банках і закриваю
Банки перевертаю кришками донизу, загортаю в ковдру і залишаю до повного охолодження.
Смачного!