Рецепт дуже смачної кабачкової намазки. Нагадує класичне песто, вона в той же час універсальніша, легко готується, а головне довго зберігається в холодильнику.
Ось що нам знадобиться:
Кабачок – 400 гр.
Кедровий горіх (ядра) – 35 гр.
Базилік – 10 гр.
Пармезан (тертий) – 35 грн.
Оливкова олія – 130 мл
Сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування страви:
- Очищені кабачки натираємо на великій тертці, солимо за смаком, перемішуємо та віджимаємо від зайвої вологи.
- У блендері до однорідної маси подрібнюємо натерті та віджаті кабачки, ядра кедрового горіха, листя базиліка, тертий сир та оливкову олію.
Для кращого результату прокручувати краще в два етапи, додаючи по половині від загального обсягу олії.
Найсмачніший кабачковий соус песто готовий