8 Травня, 2025
Кабачки за 5 хвилин стають намазкою на кожен день. З’їдають швидше за вершкове масло

Кабачки за 5 хвилин стають намазкою на кожен день. З’їдають швидше за вершкове масло

Рецепт дуже смачної кабачкової намазки. Нагадує класичне песто, вона в той же час універсальніша, легко готується, а головне довго зберігається в холодильнику.

Ось що нам знадобиться:
Кабачок – 400 гр.
Кедровий горіх (ядра) – 35 гр.
Базилік – 10 гр.
Пармезан (тертий) – 35 грн.
Оливкова олія – 130 мл
Сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування страви:

  1. Очищені кабачки натираємо на великій тертці, солимо за смаком, перемішуємо та віджимаємо від зайвої вологи.
  2. У блендері до однорідної маси подрібнюємо натерті та віджаті кабачки, ядра кедрового горіха, листя базиліка, тертий сир та оливкову олію.

Для кращого результату прокручувати краще в два етапи, додаючи по половині від загального обсягу олії.

Найсмачніший кабачковий соус песто готовий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *