Інгредієнти:
На 1 кг кабачків:
- 1 середня морква
- 3-4 зубчики часнику
- 1 пучок кропу
- 1 пучок петрушки
- 1 ст. ложка солі
- 2 ст. ложки цукру
- ¼ чайної ложки чорного перцю
- 3 ст. ложки оцту 9%
- 3 ст. ложки олії
Приготування:
Якщо кабачки молоденькі, то насіння не вибираю, але шкірочку злегка знімаю і нарізаю на кубики
Нарізані кабачки складаю в миску. Додаю нарізану на півкільця моркву, нарізаний часник, пучок кропу і петрушки.

Додаю сіль, цукор, чорний перець, оцет і олію. Все перемішую і залишаю маринуватись прямо на столі на кілька годин
Потім щільно викладаю в стерилізовані банки.
Банки ставлю в каструлю з водою, щоб вода доходила майже до горлечка і стерилізую на повільному вогні хвилин 20.

Після стерилізації закручую, перевертаю кришками донизу, закутую і залишаю остигати
Потім ставлю в темне місце хай чекають зими.
Смачного!