Цей рецепт салату з такою красивою назвою Шахерезада, нескладно готувати і можна зробити з запасом. Він поживний, ситний і смачний.
Інгредієнти:
300-350 гр. м’яса;
3 яйця;
2 великих болгарських перця;
1 огірок;
приблизно 200 гр. твердого сиру;
Солити за смаком;
На заправку майонез або майонез зі сметаною.
Ділюся рецептом приготування:
Береться відварне м’ясо, яловичина або курка, можна замінювати шинкою або копченою грудкою. Нарізати тонкою соломкою і засипати в миску для салату.
Зварені круто яйця нарізати кубиком і додати до м’яса. Є ще варіант, коли робиться тонкий омлет і нарізається смужками. Дуже навіть смачно.
Тонко нарізати болгарський перець, колір будь-який, але красиво виходить якщо змішувати червоний і жовтий або зелений.
Огірок нарізати тонкою соломкою або пластинками, як вам зручніше.
Твердий сир натерти на великій або середній тертці, додати до решти продуктів.
За смаком посолити, заправити майонезом і перемішати. Можна змішати майонез зі сметаною в пропорції 1:1, в цей салат сметана добре підходить.
Салат готовий і можна відразу подавати на стіл.
Джерело