Дуже апетитна домашня страва – картопляні зрази з грибами. Рум’яні, повітряні, ніжні, соковиті і шалено смачні. Такі зрази обожнює вся моя сім’я, а мені готувати – одне задоволення (адже це так просто). Ділюся рецептом.
Приготування:
Ріпчасту цибулю нарізаємо на маленькі кубики і обсмажуємо до м’якості на розігрітій сковороді з олією.
Гриби нарізаємо на невеликі шматочки (у мене шампіньйони) і викладаємо обсмажуватися до цибулі. Обсмажуємо до готовності під закритою кришкою (приблизно 5 – 6 хвилин). Солимо, перчимо за смаком і перемішуємо. Перекладаємо в миску і даємо охолонути.
Відварну картоплю мнемо, додаємо яйце і знову мнемо. Солимо за смаком, додаємо борошно і перемішуємо.
Столовою ложкою беремо тісто, формуємо коржик. В середину викладаємо по ложці грибної начинки.

Потім закріплюємо краї і притискаємо долонькою.
Викладаємо зрази на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо до золотистого кольору з двох сторін.

інгредієнти:
Відварна картопля – 500 грам
Яйце – 1 штука
Гриби – 200 грам
Цибуля – 1 штука
Борошно – 2 столові ложки
Сіль і перець чорний мелений – за смаком
Олія – для смаження
Бажаю приємних пригот