17 Вересня, 2024
Колишній директор Софії Ротару розповів, як співачка відгуляла свій день народження: “Це те, що вона мені сказала”

Колишній директор Софії Ротару розповів, як співачка відгуляла свій день народження: “Це те, що вона мені сказала”

У розмові з зіркою він дізнався про плани та причини відокремленого або навіть потайного життя Софії Михайлівни

7 серпня 2024 року співачка Софія Ротару відзначила свій 77 День народження. Звичайно, зараз ніколи улюблену і помітну знаменитість практично не видно.znaj.ua

Її сестра Ауріка стверджує, що Софія не залишала Україну, а сама артистка зрідка з’являється у соцмережах, щоб привітати українців зі святом чи поспівчувати постраждалим після російських обстрілів.

Звичайно, деякі знаменитості все ж таки знають, як пройшов цей знаменний день для Ротару. Серед них продюсер Сергій Лавров. Він розповів, що Софія не хоче розголошувати події особистого життя і тому провела свій день народження у сімейному колі.

Друг та колишній концертний директор Софії Ротару додзвонився до співачки та привітав її з цією подією. У розмові із зіркою він дізнався про плани і причини усамітненого або навіть таємного життя Софії Михайлівни.

“Дзвонив. Вітав. Дуже довго сьогодні з нею спілкувалися. Вона зараз не хоче жодної публічності. Тож не розкриває для громадськості, де вона. Знаю лише, що цей день народження вона відзначатиме із сім’єю. Це те, що вона мені сказала“, – розповів продюсер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *