9 Січня, 2025
Коли я вперше приготувала цю запіканку, чоловік сказав, що я богиня! Я й не заперечую! Справді, вийшло смачно! 3аписуйте

Коли я вперше приготувала цю запіканку, чоловік сказав, що я богиня! Я й не заперечую! Справді, вийшло смачно! 3аписуйте

Коли я вперше приготувала цю пісну запіканку, чоловік сказав, що я богиня! Я й не заперечую! Справді вийшло дуже цікаво! Записуйте, щоб не втратити, адже піст лише розпочався

Як на мене, то страви з картоплі, це найсмачніше, що можна приготувати під час посту. Як я і обіцяла записуйте, ще один чудовий рецепт, та дивуйте своїх рідних!

Пише ibilingua.com

Багатьох господинь під час посту виручають пісні страви, рецепти яких включають традиційну картоплю і гриби. Найкраще ці продукти поєднуються в запіканках.

Дуже легка і напрочуд смачна картопляна запіканка, приготовлена з ніжними ароматними грибочками. Спробуй доповнити таку страву помідорами, і вона набуде неймовірного присмаку.

Вам знадобиться:

  • 700 г картоплі,
  • 300 г печериць,
  • 1 цибулина,
  • 1 помідор,
  • 2 ст. ложки олії,
  • 2 ст. ложки пісного майонезу,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.

Готуємо так:

Дрібно поріж цибулю. Гриби поріж тонкими пластинами. Обсмаж цибулю, а потім гриби на олії до випаровування рідини.

Картоплю поріж тонкими кружечками. Помідор також поріж тонкими часточками.

Форму для запікання змасти олією. На дно виклади частину картоплі, посоли і поперчи. Потім виклади шар обсмажених грибів.

Поверх грибів піде другий шар картоплі, його також посоли і поперчи. На нього виклади помідори. Зверху – останній шар картоплі, трохи полий олією, посоли, поперчи і змасти пісним майонезом.

Відправляй пісну страву в розігріту до 180°С духовку і запікай до рум’яної скоринки приблизно 40 хвилин.
Готовій запіканці дай постояти 10 хвилин і подавай.

Сачного вам, мої дорогенькі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *