15 Квітня, 2025
Корисний м’ясний хлібець з яйцем: рецепт простий, а страва ситна і смачна.

Корисний м’ясний хлібець з яйцем: рецепт простий, а страва ситна і смачна.

Коли потрібно щось смачненьке приготувати і корисне, але, щоб не смажити, то я готую М’ЯСНИЙ ХЛІБЕЦЬ З ЯЙЦЕМ – подобається всім, а особливо чоловікові.

Інгредієнти:

  • Філе грудки – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики

Все подрібнити у блендері!

Додати до фаршу:

Морква – 1 шт. (Нарізати дуже дрібно) можна замінити або додатково додати болгарський перець.

  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Крохмаль картопляний – 1 ст. л. з гіркою.
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Приправи – за бажанням.

Все добре змішати усі інгредієнти.

Начинка:

  • Яйця – 3 шт. (варені)

Готовий фарш поділити на 2 частини.
У силіконовій формі (або іншій формі для запікання) розподілити 1 частину, потім викласти яйця і накрити рівномірно 2 частиною фаршу.

Випікати при 170-180 гр. приблизно 40 хвилин у режимі верх-низ.

За бажанням, для гарної скоринки за 10-15 хвилин до готовності вийнями хлібець змастити домашнім кетчупом і назад в духовку (але я цього не робила).

Смачного Вам мої дорогі – це ситно, красиво і дуже-дуже смачно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *