Коли потрібно щось смачненьке приготувати і корисне, але, щоб не смажити, то я готую М’ЯСНИЙ ХЛІБЕЦЬ З ЯЙЦЕМ – подобається всім, а особливо чоловікові.
Інгредієнти:
- Філе грудки – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
Все подрібнити у блендері!
Додати до фаршу:
Морква – 1 шт. (Нарізати дуже дрібно) можна замінити або додатково додати болгарський перець.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Крохмаль картопляний – 1 ст. л. з гіркою.
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець за смаком
- Приправи – за бажанням.
Все добре змішати усі інгредієнти.
Начинка:
- Яйця – 3 шт. (варені)
Готовий фарш поділити на 2 частини.
У силіконовій формі (або іншій формі для запікання) розподілити 1 частину, потім викласти яйця і накрити рівномірно 2 частиною фаршу.
Випікати при 170-180 гр. приблизно 40 хвилин у режимі верх-низ.
За бажанням, для гарної скоринки за 10-15 хвилин до готовності вийнями хлібець змастити домашнім кетчупом і назад в духовку (але я цього не робила).
Смачного Вам мої дорогі – це ситно, красиво і дуже-дуже смачно!
