ГАЛИЦЬКИЙ ПЛЯЦОК “КОРОЛІВСЬКА ВИШНЯ” Маково-горіховий пляцок з вишнями
Пляцок “Королівська Вишня” – один із найсмачніших, які мені доводилося готувати!!! Тут вдало поєднались шоколадні коржі, мак, горіхи і вишні. Розкішний на вигляд, а на смак ще кращий! Рецепт мені завжди здавався складним, бо три різних начинки печуться разом. У своєму відео спробувала все роз’яснити та показати. Успіхів! Нехай все вдається!
Оригінальний рецепт Ірини Паращак, дякую!
ІНГРЕДІЄНТИ : ФОРМА 25*35 см
ШОКОЛАДНІ КОРЖІ:
жовтки – 6 шт.
цукор – 200 г
маргарин – 250 г
сметана -150 г
сода – 1 ч.л.
оцет – 1 ст.л.
борошно – 250 г
какао – 50 г
МАКОВИЙ ШАР:
мак(сухий) – 300 г
яйця – 3 шт.
цукор – 70 г
борошно – 50 г
розпушувач – 0,5 ч.л.
ГОРІХОВИЙ ШАР:
яйця – 4 шт.
цукор – 100 г
борошно – 100 г
розпушувач – 1 ч.л.
горіхи – 200 г
БІЛКОВИЙ ШАР:
білки – 6 шт.
цукор – 200 г
крохмаль – 40 г
вишні – 300 г(з 0,5 л. банки)
КРЕМ:
300 мл сиропу вишневого
400 мл води
2 п. (по 40 г) пудинга
50 г цукру
400 г масла
Покроковий ВІДЕО-РЕЦЕПТ ВІД АВТОРА: