16 Квітня, 2025
“Королівська вишня” – це маково-горіховий пляцок з вишнями за рецептом української господині

“Королівська вишня” – це маково-горіховий пляцок з вишнями за рецептом української господині

ГАЛИЦЬКИЙ ПЛЯЦОК “КОРОЛІВСЬКА ВИШНЯ” Маково-горіховий пляцок з вишнями

Пляцок “Королівська Вишня” – один із найсмачніших, які мені доводилося готувати!!! Тут вдало поєднались  шоколадні  коржі, мак, горіхи і вишні. Розкішний на вигляд, а на смак ще кращий! Рецепт мені завжди здавався складним, бо три різних начинки печуться разом. У своєму відео спробувала все роз’яснити та показати. Успіхів! Нехай все вдається!
Оригінальний рецепт Ірини Паращак, дякую!

ІНГРЕДІЄНТИ : ФОРМА 25*35 см

ШОКОЛАДНІ КОРЖІ:

жовтки – 6 шт.

цукор – 200 г
маргарин – 250 г
сметана -150 г
сода – 1 ч.л.
оцет – 1 ст.л.
борошно – 250 г
какао – 50 г
МАКОВИЙ ШАР:

мак(сухий) – 300 г
яйця – 3 шт.
цукор – 70 г
борошно – 50 г
розпушувач – 0,5 ч.л.

ГОРІХОВИЙ ШАР:

яйця – 4 шт.
цукор – 100 г
борошно – 100 г
розпушувач – 1 ч.л.
горіхи – 200 г
БІЛКОВИЙ ШАР:

білки – 6 шт.

цукор – 200 г
крохмаль – 40 г
вишні – 300 г(з 0,5 л. банки)
КРЕМ:

300 мл сиропу вишневого
400 мл води
2 п. (по 40 г) пудинга

50 г цукру
400 г масла

Покроковий ВІДЕО-РЕЦЕПТ ВІД АВТОРА:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *