20 Грудня, 2024
Купую завжди дешеві курячі шлуночки і готую цю неперевершену страву. І як салат на стіл і, як самостійна страва і, як гарнір

Купую завжди дешеві курячі шлуночки і готую цю неперевершену страву. І як салат на стіл і, як самостійна страва і, як гарнір

Купую завжди дешеві курячі шлуночки і готую цю неперевершену страву. І як салат на стіл і, як самостійна страва і, як гарнір. Смачно.

За матеріалами Інтермаріум

Інгредієнти:

  •  курячі шлунки, 500 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • оцет 9%, 25 мл;
  • соєвий соус, 30 мл;
  • цукор, третина ч.л;
  • сіль і перець за смаком, кріп.

Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

Одну цибулину перемішуємо з цукром, сіллю і оцтом – залишаємо маринуватися.

Другу цибулинку нарізаємо тонкими півкільцями і відправляємо на сковорідку. обсмажуємо до золотистого кольору.

Курячі шлуночки проварюємо.

Остиглі шлуночки ріжемо тонкими шматочками.

Кріп нарізаємо дуже дрібно.

До шлуночків додаємо цибулю смажену і мариновану, соєвий соус, кріп і іншими інгредієнтами.

Гарно перемішуємо і відправляємо на дві години маринуватись.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *