Купую завжди дешеві курячі шлуночки і готую цю неперевершену страву. І як салат на стіл і, як самостійна страва і, як гарнір. Смачно.
За матеріалами Інтермаріум
Інгредієнти:
- курячі шлунки, 500 г;
- цибуля, 2 шт;
- часник, 2 зубчики;
- оцет 9%, 25 мл;
- соєвий соус, 30 мл;
- цукор, третина ч.л;
- сіль і перець за смаком, кріп.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Одну цибулину перемішуємо з цукром, сіллю і оцтом – залишаємо маринуватися.
Другу цибулинку нарізаємо тонкими півкільцями і відправляємо на сковорідку. обсмажуємо до золотистого кольору.
Курячі шлуночки проварюємо.
Остиглі шлуночки ріжемо тонкими шматочками.
Кріп нарізаємо дуже дрібно.
До шлуночків додаємо цибулю смажену і мариновану, соєвий соус, кріп і іншими інгредієнтами.
Гарно перемішуємо і відправляємо на дві години маринуватись.
Смачного!