Інгредієнти:
- Кефір – 200 мл.
- Сметана – 4 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Борошно – 250 г
- Сир кисломолочний – 250 г
- Шпинат – 40 г
- Зелена цибуля – 30 г
- Олія – для смаження
Приготування
У мисці змішую кефір, сметану. Вбиваю яйце, всипаю сіль, соду. Просіюю борошно, перемішую до однорідності. Додаю сир кисломолочний, гарно перемішую.

Тепер додаю порізаний дрібно шпинат і зелену цибулю, перемішую до однорідності

Олію розігріваю в сковорідці, викладаю ложкою і обсмажую до золотистості з обох сторін. Несу смакувати до столу!
