Інгредієнти:
на 1 банку об’єм 3 літри
- огірки 2 кг
- солі 3 ст.л
- цукор 2 ст.л
- оцет 9% 4 ст.л
- зелень пряна
- перець горошком
Приготування:
На дно банки кладемо перець горошком, зубчики часнику, парасольки кропу, листочки вишні і хрону. Промиваємо огірки, обрізаємо “дупки” і наповнюємо банку.

Заливаємо крути кипʼятком до самого кінця банки, прикриваємо кришками і відставляємо на 15 хв. Далі, знімаємо кришки і виливаємо воду.

Знову заливаємо кипʼятком, накриваємо кришками на 15 хв. Зливаємо воду в каструлі і додаємо сіль та цукор, доводимо воду до кипіння.
В банку додаємо оцет, і заливаю кип’ятком з каструлі, закриваємо кришкою. Перевертаємо банки, накриваємо рушником до повного охолодження. Я зазвичай залишаю на 2 доби.

Тоді перевертаємо банки і відправляємо на зберігання. Хай смакує!
