Багато господинь мають свій особливий рецепт приготування горохового супу або каші. Тому у кожної є свій метод, як розварити горох. В основному перед варінням горох замочують, але цей варіант не особливо добрий для мене.
За матеіалами Мандаринка
Одні заливають кип’ятком і залишають в термо-посуді на 8-10 годин, інші додають соду, а треті варять дуже довго і нудно. Однак у мене є свій секретний метод приготування гороху, яким я хочу з вами поділитися. Всього 5 хвилин і горох готовий!
Для цього методу вам знадобиться блендер або кавомолка. Засипте в один з приладів горох.
Перемеліть його до пилоподібного стану.
Закип’ятіть воду в чайнику і налийте її у каструлю, пересипте туди горох. Ретельно розмішайте, щоб не було грудочок.
Помістіть каструлю на вогонь, коли маса закипить, зменшіть вогонь до мінімального і варіть п’ять хвилин. Каша виходить ідеальною!
У суп горох потрібно засипати після того, як м’ясо і картопля будуть готові. Ось так швидко і просто буде готовий гороховий суп.
А можна перемолоти відразу багато гороху і заморозити його на майбутнє.