Інгредієнти:
- 1 кг. свіжих великих огірків
- 3 ст. л. солі
Маринад:
- 1,5 скл. цукру (склянка 200 мл)
- 1,5 скл. 9% оцту
- 0,5 ч. л. меленої куркуми
- 2 ст. л. гірчичного насіння
- 0,5 ч. л. чорного перцю горошком
- 2 великі цибулини
Приготування:
Огірки нарізаю кружечками, солю, перемішую, залишаю на 3 години, періодично помішуючи. Потім ретельно промиваю від солі декілька раз водою і залишаю воду стекти.

Маринад:
У каструлі змішую цукор, оцет, куркуму, гірчичне насіння, перець горошком. Варю до кипіння і повного розчинення цукру.

Потім додаю цибулю порізану півкільцями і огірки, перемішую. Доводжу до кипіння, огірки мають пожовтіти, варю ще 7 -10 хвилин.

Розкладаю по стерилізованих банках, щільно закриваю стерилізованими кришками. Смачного!
