15 Березня, 2025
Млинці з ряжанки на окропі. Ніжні тоненькі, готуються просто і виходять дуже смачними!

Млинці з ряжанки на окропі. Ніжні тоненькі, готуються просто і виходять дуже смачними!

Млинці з ряжанки на окропі. Ніжні тонкі млинці на ряжанці готуються просто і виходять дуже смачними. Ароматні, з легким смаком топленого молока та безліччю дірочок – вони чудово підійдуть і для фарширування різними начинками, і просто для сімейного чаювання.

Знадобиться:
2 яйця
400 мл ряжанки
1,5 склянки окропу
1 ст ложка цукру

щіпка солі
0,5 ч. ложки соди
2 ст ложки олії
1,5 склянки борошна

Рецепт приготування:
Яйця збийте із сіллю та цукром. Додайте соду, ряжанку.

Додайте борошно| і перемішайте, щоб не було грудочок.

Влийте олію та окріп, перемішайте. Тісто для млинців готове. Смажити млинці, як завжди з двох сторін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *