8 Жовтня, 2025
Млинці, які ніколи не рвуться: що саме потрібно додати до тіста.

Млинці, які ніколи не рвуться: що саме потрібно додати до тіста.

Млинці за традиційним рецептом іноді рвуться під час смаження. Таке трапляється через занадто холодне або гаряче молоко, рідке або густе тісто і не дуже розігріту сковороду.

Для того щоб млинці виходили ідеальними, необхідно дотримуватися технології приготування.

Також додати ще один важливий інгредієнт – твердий сир. Саме він робить консистенцію тіста ідеальною, розплавляючись під час смаження. В результаті виходять дуже смачні сирні млинці.

Ось що нам знадобиться:
Коров’яче молоко – 500 мл.

Пшеничне борошно – 200 грамів.
Курячі яйця – 2 шт.
Соняшникова олія – 4 столові ложки.
Розпушувач для тіста – 1 чайна ложка.
Цукор – 2 столові ложки.
Кам’яна сіль – 1 чайна ложка.
Твердий сир – 150 грамів.
Свіжий кріп.
Покроковий рецепт приготування страви:
Спочатку збийте яйця, цукор та сіль, вилийте тепле молоко і ретельно все перемішайте.

Потім додайте в суміш просіяне борошно, розпушувач і за допомогою блендера або віночка збийте всі інгредієнти, щоб не було грудочок.

У готове тісто додайте олію і дрібно натертий твердий сир, знову перемішайте блендером, щоб ще більше подрібнити сир.

Можете смажити сирні млинці на антипригарній сковороді та подавати до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *