1 Вересня, 2025
Мій улюблений рецепт консервації. Ці помідорки виходять просто неймовірно смачними. Гості їх з’їдають відразу.

Мій улюблений рецепт консервації. Ці помідорки виходять просто неймовірно смачними. Гості їх з’їдають відразу.

Ці помідорки виходять просто неймовірно смачними. Гості їх з’їдають відразу, мені доводиться знову і знову йти до погреба за новою баночкою

Помідори консервую вже багато років лише за цим рецептом. Його дізналася від подруги. В неї я і скуштувала їх вперше.

Приготування:

Три пів літрові банки простерилізувати.

І починати їх наповнювати в такій послідовності:

пів кільця цибульки;

подрібнена зелень (петрушка та кріп);

3) 5-7 зубців часнику;

4) помідорки порізані половинками.

Останній шар зверху поріжте цибульку з зеленню теж.

Потім готуємо маринад: беремо 1 літр води, додаємо 3 ст. л. цукру і 1 ст. л. солі.

Маринад закип’ятити.

У кожну баночку додаємо по 1-ій ст. л. соняшникової олії і оцту.

Заливаємо маринадом наші помідори.

А потім потрібно простерилізуйте протягом 10 хвилин.

Закриваємо банки, перевертаємо їх та накриваємо теплою ковдрою. Банки потрібно зберігати в холодному місті, як тільки вони зхолонуть.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *