Інгредієнти:
- картопля 5-6 шт.
- цибуля 1 шт.
- 1 яйце
- сіль, чорний перець за смаком
- 3 ст. л. борошна
- олія для обжарювання
Сирна начинка:
- 2 варених яйця
- 100 г сиру твердого
- 3 ст. л. майонезу
- 2 зуб. часнику
Приготування:
Картоплю очищену натираю на терці. Цибулю нарізаю дрібним кубиком. Всипаю сіль та перець, додаю яйце, перемішую. Всипаю борошно і перемішую.

Розігріваю олію, викладаю картопляну масу столовою ложкою, обсмажую з обох сторін до золотистої скоринки.

Сирна начинка:
У миску яйця і твердий сир натираю на терці. Додаю майонез, видавлюю часник, перемішую. Тепер сирну начинку викладаю поверх картопляних коржиків, накриваю кришкою на 5 хвилин і готово.

Посипаю зеленню, несу до столу!
