7 Січня, 2025
Навчилася готувати Оселедець під шубою ще смачніше. Ділюсь своєю хитрістю

Навчилася готувати Оселедець під шубою ще смачніше. Ділюсь своєю хитрістю

Оселедець під  шубою я готую не лише на Новий рік. Це один із улюблених  салатів у нашій родині. Раніше я багато експериментувала та вивела для себе ідеальний рецепт цього салату.

Він трохи відрізняється від класичного приготування, зате в результаті виходить салат у рази смачніший.

Ділюся рецептом приготування:
Поки варяться яйця (Оселедця під шубою без яєць я не визнаю), картопля і морква, а так само запікається буряк, я займаюся обробкою риби та цибулею.

Ріпчасту цибулю нарізаю дрібніше і ошпарюю кип’ятком, щоб позбавитися від непотрібного гіркого присмаку.

Потім цибулю я мариную. Заливаю водою з додаванням оцту, сюди ж додаю спеції, цукор та перець. Маринад повинен бути трохи кислим на смак, але смачним.

Додаю, якщо потрібно інгредієнти, домагаючись ідеального смаку.

Поки маринується цибуля, займаюсь іншими овочами. Очищаю їх та натираю на великій тертці.

Оселедець оброблено, овочі підготовлені.

Додаю до дрібно нарізаної риби мариновану цибулю, краплю соняшникової олії та трохи чорного меленого перцю. Це зробить смак салату яскравішим і насиченішим.

Тепер можна розпочинати “збирання” салату.

Картопля
Оселедець з цибулею
Яйця.
Морква.
Буряк.
Майонезом змащую не кожен шар, а через шар.

Ніколи не придавлюю шари салату, тому мій Оселедець під шубою виходить “повітряним”.

Поділіться в коментарях своїми секретами приготування салату. Дякую.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *