Смачний рецепт салату з печінкою.
за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- куряча печінка – 300 г;
- 3 морквини – 180 г;
- 3 цибулини – 150 г;
- 3 мариновані огірки – 150 г;
- 12 ст. л. кукурудзи консервованої;
- 3 ч. л. соняшникової олії;
- 10 ч.л. йогурту або сметани – 50 г.
Приготування
Моркву нашаткувати соломкою, цибулю нарізати кубиками. Все посолити і обсмажити на оливковій олії.
Курячу печінку дрібно нарізати і згасити на водичці в сковорідці (посолити чуть-чуть), або просто відварити і нарізати.
Мариновані огірочки нарізати кубиками.
Змішати моркву з цибулею, печінку, кукурудзу, огірочки і заправити йогуртом або сметаною.
Смачного!