Напередодні святкових днів хочемо поділитися з Вами рецептом приготування дуже смачного салату.
Пише Мій Світ
Для пригоутвання буде потрібно:
- ананаси консервовані- 1 банка;
- куряче філе – 300 грам;
- чорнослив – 1/2 склянки;
- волоські горіхи – 1/2 склянки;
- маслини без кісточок – 1 банка;
- зелень петрушки – за смаком;
- майонез- за смаком.
Приготування
М’ясо вимити, зварити в підсоленій воді. М’ясо повинно бути солоне на смак, так як це єдиний інгредієнт, який потребує солі. Салат солити не потрібно. Остудити, нарізати невеликими кубиками.
Чорнослив, якщо м’який, то досить вимити гарячою водою, якщо немає, тоді розпарити і нарізати соломкою.
Волоські горіхи підсушити на сковороді, подрібнити до стану великої крихти.
Маслини нарізати тонкими кільцями. Ананаси нарізати невеликими кубиками. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати.
Подавати можна в трьох варіантах:
1. Просто з’єднати всі інгредієнти, і заправити айонезом. Сформувати, використовуючи кільце і прикрасити по своєму смаку.
2. Викласти шарами на красиву плоску тарілку і знову ж, використовуючи кільце
3. Подати індивідуально в красивих келихах.
Всім смачного!