20 Серпня, 2025
Найніжніша і найсмачніша печінка з яблуками. Усі їдять із задоволенням.

Найніжніша і найсмачніша печінка з яблуками. Усі їдять із задоволенням.

Найсмачніше поєднання – печінка та яблука, в результаті виходить чудова страва! Яблука надають пікантності, печінка відмінно гармонує з ними. Приготуйте і ви цю апетитну страву!

Ось що нам знадобиться:
Печінка куряча – 500 гр.;
Яблука – 3 шт.;
Цибуля ріпчаста – 3 шт.;
Сіль, чорний перець за смаком;
Борошно;
Соняшникова олія;
Паприка та куркума – по 1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування страви:

Печінку посоліть і поперчіть до смаку. Яблука розріжте, видаліть серцевину. Наріжте на маленькі шматочки.

Печінку обваляйте в борошні і обсмажте в невеликій кількості олії до золотистої скоринки.

Паралельно обсмажте яблука, щоб вони стали золотистими, але залишилися хрусткими всередині.

Викладіть готові яблука на тарілку. Обсмажте цибулю кільцями разом із спеціями (паприка та куркума) до золотистості.

У миску для духовки викладіть яблука на дно, потім печінку, а зверху покладіть цибулю. Готуйте ще 20 хвилин при 180 градусах.

Готова страва дуже ароматна, соковита, апетитна! Обов’язково спробуйте приготувати печінку таким чином

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *