ІНГРЕДІЄНТИ
ТІСТО
Борошно пшеничне 3 скл.
Цукор 1 ст. л.
Олія соняшникова 3 ст. л.
Дріжджі (сухі) 1 пакетик
Вода 1 скл. (тепла)
Сіль дрібка
ЗАПРАВКА
Олія соняшникова 2 ст. л.
Часник 3 зубчики
Сіль 1 ч. л.
Вода 50 мл
Кріп 0.5 пучка
Який же борщ буде добре смакувати без пампушок? Звичайно, не завжди є час і бажання пекти свіженькі пампушки, тому що гратися з дріжджами не завжди є можливість. Сьогодні, ми поділимося з вами рецептом пампушок, які ви зможете приготувати всього за 20 хвилин! Обов’язково спробуйте, тому що це неймовірно смачно.
Приготування:
- Перш за все, необхідно просіяти борошно.
- Далі, в глибокій мисці змішуємо всі інгредієнти.
- Починаємо замішувати тісто, воно має бути еластичним.
- З тіста робимо невеличкі кульки і ставимо на форму, змащену олією, або маслом. Відстань між пампушками має бути не менше 1 сантиметра.
- Відправляємо пампушки у тепле місце на 5 хвилин, аби вони трохи підійшли.
- Поки тісто підходить, можна приготувати заправку. Часник пропускаємо через прес і розтираємо з сіллю. Додаємо воду і олію, перемішуємо.
- Дрібно нарізаємо зелень і додаємо до нашої заправки.
- Пампушки відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- Як тільки вони будуть готові, дістаємо їх із духовки і одразу ж поливаємо заправкою.
Мабуть, ви вже зрозуміли, що ці пампушки готуються дуже швидко і просто!
Cмачного!
Джерело: popoisty.com