Найдовше в цьому салаті це відварити буряк. А так салат готується дуже швидко. Його можна подавати як кожен день, так і на святковий стіл. Він дуже смачний та яскравий.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Відварені буряки нарізати великою соломкою і відправити в салатник.
- Курагу добре промити в теплій воді, просушити та нарізати соломкою. Додати до буряків.
- Копчену курячу грудку теж нарізати соломкою і викласти в салатник.
- Туди натерти часник на дрібній тертці.
- Додати подрібнені волоські горіхи.
- Додати майонез (я готую майонез сама).
- Посолити та поперчити до смаку.
- Додати сік лимона та все акуратно перемішати. Салат готовий! Приємного апетиту!
Ось що нам знадобиться:
Відварений буряк – 1 шт. (300 р.)
Курага – 80 г.
Копчена куряча грудка – 1 шт.
Часник – 1-2 шт.
Волоські горіхи – 50 г.
Домашній айонез – 2 ст.л.
Сіль за смаком
Сік лимона – 1 ч.л.
Суміш перців до смаку