Нам знадобиться:
Для млинців:
- 500 мл теплого молока
- 225 г борошна
- 40 г вершкового масла
- 3 яйця
- 40 г цукру чи заміннику + 10 г ванільного цукру
- дрібка солі
Для начинки:
- 250 г готової макової начинки
- 200 г вишень без кісточки+40 г цукру+15 г крохмалю
- 350 г кисломолочного сиру + 3.5 ст. л цукру+60 г сметани
Приготування:
Готуємо млинці – розбийте яйця, всипте цукор, ванільний цукор, та дрібку солі – вимішайте вінчиком
Влийте половину теплого молока, та поступово всипайте борошно, вимішуючи усю масу вінчиком
В кінці влийте розтоплене масло і молоко що лишилось. Гарно вимішайте.
Рецепт настільки ідеальний, що виходить навіть перший млинець. Смажимо з одного боку 1.5-2хв, і 15-30сек з іншого боку на середньому вогні
До розморожених вишень додайте цукор і крохмаль, проваріть помішуючи на малому вогні до загустіння, і дайте повністю охолонути
До сиру додайте сметану і цукор, і перебийте в пастоподібну масу блендером
На один млинець викладіть дві начинки. Одну з одного краю, іншу з другого. Скрутіть кожну начинку до середини.
На інший млинець викладіть третю начинку, скрутіть на третину, і вкладіть млинець з двома іншими начинками, та скрутіть їх разом.
Так і вийде ідеальний млинець з трьома начинками. Всім смачного!