Одна з найпростіших і смачних страв з лаваша. Будемо робити рулет з м’ясним фаршем, потім ріжемо на порційні шматочки і обсмажуємо. Повірте, це просто і всім дуже подобається.
за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- лаваш тонкий – 3 листа;
- філе куряче – 350 г;
- гірчиця – 1 ч.л;
- сметана – 6 ст.л;
- сирок плавлений – 2 шт;
- яйця – 2 шт;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування
М’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо подрібнюємо за допомогою блендера.
Сирки натираємо на середній тертці і змішуємо з м’ясною масою. З’єднуємо сметану і гірчицю.
Порада: можна використовувати майонез.
Змішуємо масу з соусом і перемішуємо до однорідності. Якщо начинка дуже густа, можна додати трохи сметани або майонезу.
Викладаємо частину начинки на один лист лаваша, рівномірно розподіляємо.
Накриваємо начинку ще одним листом лаваша, притискаємо і зверху викладаємо залишок начинки, рівномірно розподіляємо.
Накриваємо третім листом лаваша і звертаємо тугий рулет
Залишаємо рулет на 20 хвилин, щоб лаваш став більш м’яким і не ламався при нарізці.
Ріжемо рулет порційними шматками.
Яйця збиваємо.
Кожен шматок рулету умочуємо в яєчну масу і обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
Дуже смачно подавати зі свіжими овочами, салатами, запеченим м’ясом.