Для когось ностальгія та класика, а для інших простий та небанальний салат на вечерю. Щоб перейнятися духом часу, можна спробувати приготувати цю страву на додаток до улюбленого частування.
Ось що нам знадобиться:
солоні огірки – 100 г;
яловича печінка – 250 г;
маринована цибуля – 60 г;
сіль та чорний перець (за смаком);
майонез (для заправки) – 2-3 столові ложки.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Цибулю нарізають кільцями. Для овочів готують маринад: оцет заливають окропом. В отриману рідину поміщають кільця цибулі.
- Яловичу печінку відварюють і нарізають соломкою.
- Огірки натирають на тертці. Кількість отриманої маси має бути у 2 рази менша, ніж печінки.
- Далі залишається змішати всі інгредієнти та заправити майонезом