Обов’язково приготуйте цю страву. Ваші близькі оцінять її
Інгредієнти:
- Куряче філе – 500 г
- Варений рис – 1 стакан
- Консервована кукурудза – 1 банка
- Болгарський перець – 400 г
- Сметана – 500 мл
- Цибуля- 2 шт.
- Твердий сир – 200 г
- Морква – 200 г
- Сіль, мелений перець
- Олія соняшникова
Рецепт приготування:
- Дрібно нарізаємо куряче філе, очищений від насіння болгарський перець нарізаємо на кубики.
- На великій тертці натираємо моркву, дрібно кришимо цибулю.
- Обсмажуємо куряче філе близько чверті години до готовності, злегка солимо його і перчимо.
- У ще одній сковороді обсмажуємо моркву, додаємо до неї болгарський перець і смажимо до м’якості.
- Далі додаємо цибулю, злегка її обсмажуємо і підсолюємо овочеву суміш.
- На дно форми для запікання викладаємо варений рис, розрівнюємо його.
- На рис кладемо овочі, розрівнюємо і змащуємо їх половиною сметани.
- Слідом кладемо шар курячого філе, потім шар кукурудзи.
- На кукурудзу викладаємо решту сметани.
- Засипаємо шаром тертого сиру і відправляємо в розігріту до середньої температури духовку на півгодини.
- Остуджуємо і розрізаємо на порції.
Смачного!