Пропонуємо рецепт квашеної капусти в банці, господиням на замітку
Інгредієнти:
- – морква – 2 шт.
- – капуста( білокачанна) – 1 шт.
- – вода – 2 л.
- – цукор пісок – 2 ст. л.
- – сіль кам’яна – 3 ст. л.
- – спеції
– Приготування:
– очистіть капусту від поганого листя та нашинкуйте за допомогою спеціального ножа або звичним способом.
– моркву натріть на тертці з великими отворами.
– змішайте моркву і капусту та добре перетріть рукою. Потім все викладіть у скляну банку та помістіть її в глибоку миску.
– потім візьміть кастрюлю, налийте воду та додайте спеції і сіль, помістіть на вогонь.
– коли вода закипить, зніміть кастрюлю з вогню. Цим окропом зі спеціями залийте капусту так, щоб перелити розсіл через верх.
Банку залишити відкритою на 48 годин.
– потім протягом дня, старайтеся протикати капусту довгим ножем так, щоб він досягав дна.
– через два дні, росіл злийте. Додайте до нього цукор, і знову залийте капусту.
– після цього банку прикрийте кришкою та покладіть ще на день у холодильник.
Смачного!