Такий салат ідеально подавати на легку вечерю або перекус! Поєднання інгредієнтів просте, але дуже вдале! Та й готується салат дуже швидко!
Нам знадобиться:
Філе курячої грудки – 200 г.
Пекінська капуста – 100 г.
Яйця варені – 3 шт.
Кукурудза консервована – 1 банка
Сулугуні – 150 р.
Сметана 15% – 3 ст.л.
Гірчиця – 1 ч.л.
Сіль
Чорний перець
Приготування:
Куряче філе попередньо відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, нарізаємо кубиком і перекладаємо в салатник. Також заздалегідь відварюємо яйця і ріжемо їх аналогічно – кубиком.
Додаємо нашаткований качан пекінської капусти, тертий на великій тертці сир сулугуні (беріть саме його, звичайний сир у цьому салаті буде не дуже) і консервовану солодку кукурудзу
Для заправки змішуємо нежирну сметану та міцну гірчицю (можна додати кілька крапель лимонного соку). Замість сметани чудово підійде натуральний йогурт без добавок. Солимо, перчимо, перемішуємо і можна відразу подавати! Додатково можна додати зелень петрушки, так і смак буде яскравішим і виглядатиме салат ефектніше!
За смаком салат дуже ніжний, а капуста надає свіжості та приємної крихтості! До того ж він ще й досить ситний! Зваривши заздалегідь курку та яйця, на приготування піде не більше 5 хвилин, що дуже зручно! Рекомендую готувати та куштувати, не сумніваюся, що сподобається!