Такий салат завжди подобається гостям. Візьміть цей чудовий рецепт собі на замітку
Інгредієнти:
Буряк – 1 шт.
Куряча грудка – 400 г.
Сир “Російський” – 100 г.
Волоські горіхи – 100 г.
Майонез – 300 г.
Салатні листя – пучок.
Сіль за смаком.
Рецепт:
1. Курячі грудки зварити в підсоленій воді до готовності, остудити і нарізати кубиками.
2. Буряк зварити, остудити, очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці.
3. Сир натерти на дрібній тертці
4. Горіхи подрібнити.
5. Салат викласти на салатні листя шарами: буряк, волоські горіхи, куряче м’ясо, сир. Кожен шар, крім верхнього, промазати майонезом.
6. Зверху посипати подрібненими волоськими горіхами.
Збережіть собі цей рецепт, щоб не втратити!