Інгредієнти:
- вода, 200 мл;
- сіль, 1 ч.л.;
- борошно, близько 450 г;
- олія, 1 ст.л.
Для приготування фаршу необхідно:
- фарш, 300 г;
- цибуля, 2 шт.;
- сіль, перець і спеції, зелень;
- вода, 4 ст.л.
Процес приготування
- Змішуємо воду, сіль та олію.
- Просіваємо борошно і частинами вводимо в тісто. Вимішуємо поки тісто не стане м’яким і еластичним.
- Для фаршу цибулю дрібно ріжемо ножем або подрібнюємо за допомогою блендера – як вам більше подобається.
- Змішуємо фарш, цибулю, воду і сіль, перець, спеції за смаком.
- Ріжемо тісто на порційні шматочки і кожен скочуємо в колобок.
- Розкачуємо в тонкі коржі, на частину викладаємо фарш, рівномірно розподіляємо і накриваємо другою частиною, защипуємо краї.
- Обсмажуємо на невеликій кількості олії на сковороді, при закритій кришці на помірному вогні.