21 Липня, 2025
Не всі це знають. На який день квашену капусту прибирають у холодильник.

Не всі це знають. На який день квашену капусту прибирають у холодильник.

Робиться заготівля швидко та просто. Основна проблема при цьому полягає в тому, що не кожен розуміє, коли саме капусту потрібно ставити в холодильник.

Тут слід звертати увагу на кілька факторів.

Якщо ємність, в якій готується закуска, велика, то часу на квашення потрібно більше.

Також потрібно дивитися на сік, що виділяється при цьому. Якщо він починає пінитися, це говорить про початок бродіння. Як тільки піна зникла з розсолу, а сама рідина не піднімається і стала світлішою, то це явна ознака, що продукт готовий.

Бажано скуштувати капусту. Готова закуска має бути хрумкою, мати кислувато-солоний смак.

Після цього потрібно щільно закрити банки та поставити їх у холодильник чи льох.

Важливо при цьому, щоб температура там, де зберігається заготівля, не була вище 10 градусів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *