Цей оригінальний рецепт приготування котлет (досить нетрадиційний) дозволяє їм бути надзвичайно соковитими та неймовірно смачними. Сік буквально капає із кожної котлети. Головне в цьому процесі – не пересмажити котлети.
З того часу, як я вперше спробувала приготувати котлети за цим рецептом, він став одним із моїх фаворитів.
Можна використовувати будь-який фарш – м’ясний, курячий або навіть рибний. Найкраще, якщо це буде домашній фарш. Це запорука успіху на 70%.
Покроковий рецепт приготування страви:
Борошно чи манку насипати в окрему тарілку.
Яйця збити в іншій окремій тарілці, додавши дрібку солі.
На плиту поставити сковороду, в яку налити олію і включити газ.
Сформувати котлети відповідного розміру. Занадто маленькі швидко підгорять, а надто великі не пропечуться. Обваляти кожну котлету в борошні (манці) з усіх боків.
Опустити у збиті яйця, а потім одразу ж викласти на сковороду. Яйця швидко застигнуть, запечатуючи сік усередині котлет.
Завдяки попередньому обвалуванню в борошні та яйцях, котлети виходять особливо соковитими і відповідно, дуже смачними.
З гарніром з картоплі за рецептом вище, це стане чудовою вечерею! Смачного!
А ви знали про цей унікальний спосіб приготування котлет? Або у вас є свій секретний рецепт приготування соковитих та смачних котлет?
Ось що нам знадобиться:
Яйця – 2 штуки;
Борошно (можна замінити на манку) – 100 грам;
Олія соняшникова – для смаження