Салат готується з морквою по-корейськи, м’ясом і грибами. Родзинкою страви є ріпчаста цибуля, який потрібно обваляти в борошні і обсмажити. Приготування не займе багато часу, але салат приємно здивує своїм і видом, і смаком
Інгредієнти:
- картопля в мундирі – 200 г
- куряче філе відварене – 250 г
- морква по-корейськи – 150 г
- мариновані гриби – 150 г (в даному рецепті опеньки)
- цибуля ріпчаста -100-120 г
- майонез – 100 г
- соєвий соус – 30 г
- борошно пшеничне – 30-40 г
- олія для смаження
- кріп
Рецепт приготування:
1. Відварене куряче філе нарізати невеликими шматочками. Перекласти в миску, залити соєвим соусом і перемішати. Залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
2. Картоплю нарізати кубиками, цибулю – кільцями. Потім кільця цибулі обваляти в борошні і обсмажити на олії з двох сторін до рум’яної скоринки
3. У мисці змішати картоплю, куряче філе, мариновані гриби і моркву по-корейськи. Додати майонез, перемішати.
4. Салат перекласти на тарілку, на якій будете подавати на стіл. Зверху прикрасити хрусткими кільцями цибулі, посипати подрібненою зеленню.
Смачного!