Цей салат вперше спробувала у невеликому ресторанчику, розібрала по інгредієнтах, приготувала вдома і вже неодноразово рідні оцінили! Тепер ділюся з Вами!
Інгредієнти:
Яловичина – 250 гр
Огірок – 1-2 шт
Чорнослив – 30-50 гр
Яблуко зелене – 1 шт
Сир – 30 гр
Майонез – за смаком
Приготування:
Для початку відваримо м’ясо яловичини. Щоб м’ясо було соковитим кидаю його в киплячу воду, варю до готовності та залишаю остигати у бульйоні. Так м’ясо буде максимально соковитим.
М’ясо відварене поріжемо кубиками.
Поріжемо попередньо замочений чорнослив кубиками.
Поріжемо кубиками свіжий огірок.
Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серединку, ріжемо кубиками (яблуко брати краще кисло-солодке).
Відправляємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом та посипаємо тертим сиром. Найсмачніший салат готовий, можна відразу подавати до столу.