3 Січня, 2025
Новий спосіб приготування бутербродів зі шпротами. Дуже смачно.

Новий спосіб приготування бутербродів зі шпротами. Дуже смачно.

Сьогодні хочу поділитися з вами новим способом приготування бутербродів зі шпротами. За цим рецептом вони виходять ніжнішими, мені такий варіант подобається більше, тепер готую їх тільки так.

Інгредієнти:
 Багет – 1 шт.
Сире яйце – 3 шт.
Сіль, перець – за смаком.
Сушений часник – 1/2 ч.л.
 Панірувальні сухарі – 3 ст.л.
Майонез – 3 ст.л.
Помідор – 1/2 шт.
Шпроти – 1 банка.
Маринований огірок – 2 шт.
Сир – 50 гр.
Ділюся рецептом приготування:

  1. Багет (у мене французький, можна взяти простий батон) нарізаємо скибочками завтовшки 1,5 см.
  2. У глибоку тарілку виливаємо три сирі яйця, додаємо сіль, чорний мелений перець, сушений часник і все ретельно перемішуємо.
  3. Підготовлений багет обмочуємо з обох боків в яєчну суміш, потім в панірувальні сухарі і викладаємо на лист застелений пергаментним папером (я використовую силіконовий килимок для випічки).
  4. Потім змащуємо багет майонезом, викладаємо на нього тонку скибочку помідори, зверху укладаємо шпроти (у мене по три рибки на скибочку багета).
  5. Далі на шпроти кладемо маринований огірок нарізаний тонкими пластинами, посипаємо натертим сиром на дрібній тертці і відправляємо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
  6. Через 15 хвилин бутерброди готові, прикрашаємо їх зеленню та подаємо до столу.
    Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *