Сьогодні хочу поділитися з вами новим способом приготування бутербродів зі шпротами. За цим рецептом вони виходять ніжнішими, мені такий варіант подобається більше, тепер готую їх тільки так.
Інгредієнти:
Багет – 1 шт.
Сире яйце – 3 шт.
Сіль, перець – за смаком.
Сушений часник – 1/2 ч.л.
Панірувальні сухарі – 3 ст.л.
Майонез – 3 ст.л.
Помідор – 1/2 шт.
Шпроти – 1 банка.
Маринований огірок – 2 шт.
Сир – 50 гр.
Ділюся рецептом приготування:
- Багет (у мене французький, можна взяти простий батон) нарізаємо скибочками завтовшки 1,5 см.
- У глибоку тарілку виливаємо три сирі яйця, додаємо сіль, чорний мелений перець, сушений часник і все ретельно перемішуємо.
- Підготовлений багет обмочуємо з обох боків в яєчну суміш, потім в панірувальні сухарі і викладаємо на лист застелений пергаментним папером (я використовую силіконовий килимок для випічки).
- Потім змащуємо багет майонезом, викладаємо на нього тонку скибочку помідори, зверху укладаємо шпроти (у мене по три рибки на скибочку багета).
- Далі на шпроти кладемо маринований огірок нарізаний тонкими пластинами, посипаємо натертим сиром на дрібній тертці і відправляємо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
- Через 15 хвилин бутерброди готові, прикрашаємо їх зеленню та подаємо до столу.
Джерело