18 Листопада, 2024
Ніжна та дуже смачне печінка за цікавим рецептом. Хоч губами їж Screenshot

Ніжна та дуже смачне печінка за цікавим рецептом. Хоч губами їж

Печінка приготована за цим рецептом буде танути в роті. Вона виходить хрумка зовні та ніжна й соковита в середині

Такий варіант приготування печінки дуже сподобається вашій родині.

Вам знадобиться:

Печінка – 600 грамів;

Часник – 3 зубки;

Яйця курячі – 1 шт.;

Цибуля ріпчаста – 1 шт.;

Кукурудзяне борошно;

Олія рафінована;

Сіль кухонна – чайна ложка;

Цукор – чайна ложка;

Сода харчова – ½ чайної ложки.

Як зробити

Чисту печінку обсушіть, приберіть плівки та наріжте порціями.

Приготуйте маринад, необхідно збити яйце, сіль, цукор, соду та вичавлений часник.

Маринад додайте у печінку, перемішайте та залишіть настоюватись пару годин.

Наріжте цибулю пів кільцями та обсмажте на пательні.

Кожен шматок печінки потрібно обваляти у кукурудзяній муці, а потім обсмажити на пательні.

Коли печінка обсмажиться до золотавої скоринки, потрібно додати цибулю, перемішати та протушкувати 5 хвилин під закритою кришкою.

Приємного апетиту

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *