Частенько я на роботу беру свої кулінарні шедеври. Побачила, що в холодильнику є крабові палички і вирішила зробити з них салат. Але не простий салат, а такий, що ніхто не здогадається, що він приготований з крабових паличок
Вранці швиденько приготувала, склала в контейнер і взяла з собою на роботу. На обіді пригостила колег. Салат і правда вийшов ніжним і шалено смачним. Деякі мої колеги вирішили, що основним інгредієнтом в салаті є кальмари. Після того, як я зізналася, що це звичайні крабові палички, всі були здивовані і відразу ж почали випрошувати рецепт.
Отже, приступимо!
Крабові палички потрібно акуратно розгорнути, щоб вони не порвалися і скласти в купку.
Наріжте їх у вигляді смужок, щоб вони стали схожі на локшину. Показую приклад на 4 паличках.
Візьміть одне яйце і розбийте в миску. Додайте дрібку солі і перемішайте.
Сковорідку нагрійте і приготуйте млинець. Нічого в яйце додавати більше не потрібно
Якщо краї у млинця вийшли сухими і ламкими, то можете їх обрізати.
Наріжте млинець також, як і палички.
Далі знадобиться зелень. У мене була рукола, але ви можете взяти будь-яку іншу (зелену цибулю, кріп, петрушку).
І доповнити салат потрібно помідорами чері. Або можете взяти звичайні помідори і нарізати їх шматочками невеликого розміру.
Все з’єднайте і перемішайте. Заправте майонезом. Спробуйте на смак і якщо не вистачає солі, то досоліть.
Перекладіть в салатник. Смачного!