Одне яйце; склянка кефіру; 400 гр. капусти. Для найсмачнішої страви, яку полюбить уся родина.
За матеріалами Інтермаріум
Складові:
- Капуста – 400 грам
- Цибуля – 1 штук
- Кефір – 200 мл
- Яйце – 1 штук
- Борошно – 3-5 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1/3 ч. л.
- Сіль, перець, зелень за смаком
Приготування капустяних оладків:
Нашаткувати дрібно капусту, посолити і пом’яти руками.
Капуста повинна стати м’якою і пустити сік.
Цибулю натираємо на грубій тертці, додаємо кефір, яйце, дрібно порізану зелень, за бажанням додайте зубчик часнику, борошно і розпушувач, добре перемішуємо, тісто повинно вийти, як густа сметана.
Розігріваємо на сковороді небагато рослинного масла і смажимо оладки на середньому вогні до золотистого кольору.
Смачного!