Зізнаюся чесно, давно підсіла на цей рецепт, тому що макарони виходять дуже смачні, часу на приготування потрібно дуже мало і каструля не потрібна. Інгредієнти найдоступніші, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Макарони — 400 г
- Курячі сердечка — 500 г
- Сіль — 1 ч.л.
- Цибулина — 1 шт.
- Морква — 1-2 шт.
- Томатна паста — 2 ст.л.
- Олія — 4 ст.л.
Приготування:
Курячі сердечка помиємо, обріжемо все зайве і розріжемо навпіл. Цибулину поріжемо кубиками. Моркву натремо на крупній тертці.
На сковорідку наливаємо олію приблизно 4 ст.л., кладемо курячі сердечка і смажимо до випаровування рідини. Додаємо цибулю, моркву, смажимо все разом до м’якості овочів приблизно 2-3 хвилини. Додаємо 2 ст.л. томатної пасти, перемішуємо. Вливаємо 300 мл води, додаємо сіль половину ч.л., чорний перець. Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і тушкуємо сердечка 20 хвилин, іноді помішуємо
Сердечка готові. Беремо макарони і додаємо їх сухими в сковорідку до сердечок, перемішуємо вливаємо воду 800 мл, додаємо сіль половину ч.л. і готуємо до готовності макаронів. За часом займає 8-10 хвилин.
Знімаємо з вогню і можна подавати до столу.