Пропонуємо приготувати ароматну та соковиту печінку, яка смажиться на цибулі.
3а матеріалами Школа Життя
Інгредієнти:
- 0,5 кг курячої печінки;
- 2 цибулини;
- 5 ст. л. борошна;
- соняшникова олія;
- сіль.
Як приготувати:
Цибуля чиститься та нарізується кільцями.
Смажити цибулю на олії, ввімкнувши повільний вогонь.
Печінка миється, чиститься та ріжеться невеликими шматками.
В борошно додається сіль.
Печінку потрібно повністю обваляти у борошні. Потім покласти її на пательню на цибулю. Перемішувати не потрібно.
Смажити печінку протягом 1 хвилини на середньому вогні, перевертаючи шматки. Цибулю при цьому не перевертається.
Смажити печінку, поки не перестане виділятися кров.
Печінка перемішується з цибулею та через 20 секунд знімається з вогню.
Смачного!