Інгредієнти
Куряче стегно
500 г
Цибуля ріпчаста
100 г
Картопля
500 г
Морква
130 г
Сіль
1 ст. л.
Перець чорний мелений
1 ч. л.
Томатна паста
2 ст. л.
Вода
3 л
Тісто
Борошно пшеничне
300 г
Вода
120 мл
Сіль
0.3 ч. л.
Начинка
Сир плавлений
2 шт.
Часник
2 зуб.
Чудовий супчик із курячим м’ясом та неймовірно смачними часниковими галушками, які дуже легко готуються.
Приготування:
Для початку приготуйте тісто. У глибоку миску висипте 300 г борошна. Додайте третину чайної ложки солі та 120 мл води. Замісити тісто. Накрийте його та приберіть на 10 хвилин.
А тепер приготуйте начинку. Візьміть плавлений сирок без наповнювачів і натріть на дрібній тертці. Туди ж натріть 2 зубчики часнику. Перемішайте, готова начинка.
Тісто розділіть на три частини та розкотіть у тонке коло.
Викладіть начинку та розподіліть по поверхні. Скрутіть у рулет. Скріпіть краї.
Наріжте рулет на невеликі шматочки. Перекладіть на дошку і приберіть поки що убік.
Візьміть будь-яку частину курки і наріжте її на середні шматочки. Це можуть бути крила, стегна, гомілки чи інші частини.
Картоплю також поріжте.
Моркву натріть на великій тертці, цибулю наріжте півкільцями.
Викладіть цибулю у каструлю з розігрітою олією.
Обсмажте недовго, потім кладіть курку. Випаруйте вологу.
Далі додайте моркву, недовго обсмажте. Далі додайте томатну пасту, сіль, чорний перець. Добре перемішайте.
Додайте картоплю і залийте окропом. Закрийте кришкою. Коли бульйон закипить, додайте зелень і викладіть підготовлені рулетики.
Готуйте на середньому вогні 20 хвилин.
Готовий суп подавайте до столу.
Смачного!