11 Вересня, 2025
Ось як зберегти колір зелені в перших стравах. Корисна порада.

Ось як зберегти колір зелені в перших стравах. Корисна порада.

Всі добре знають, що люди люблять їсти не тільки ротом, а й очима. Кожну жінку, господиню, берегиню завжди хвилювало питання, як же зберегти у зелені її природний колір? Мабуть, кожна хазяйка в суп в кінці приготування кидала дрібно нарізану зелень і через деякий час вона втрачала свій колір. Існує один маленький секрет, який допоможе залишити колір зелені та придасть вашим стравам блискучого та апетитного вигляду. Перед тим як зняти страву з плити, додайте свіжу зелень та маленьку щіпку соди та перемішайте страву. Смакові властивості страви при цьому не зіпсуються, а ось естетичний вигляд покращиться.

Властивості соди під час приготування страв

  • Зберігає яскравий колір звареним овочам;
  • Скорочує час приготування бобових страв;
  • Перетворить цибулю в ніжний соус за короткий проміжок часу.

Спробуйте використати соду під час приготування їжі і ви здивуєтесь результатом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *