Ух, який він смачний
Інгредієнти:
1 стакан = 250 г
Для тіста:
цукор – 100 г (за смаком)
манка – 125 г
вівсянка – 125 г
борошно – 1 ст.
розпушувач – 1 ч.л. з гіркою
Для начинки:
сир – 1 кг.
цукор – 120 г (за смаком)
яйця – 2 шт.
ванілін – за бажанням
молоко – 250 мл. (гаряче)
Приготування:
- Вівсяну крупу подрібнюємо на борошно за допомогою блендера та змішуємо з манною крупою. Додаємо борошно, цукор та розпушувач.
- Сир змішуємо з цукром та яйцями, ваніліном.
- Форму для випікання застеляємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом.
- Суху суміш ділимо на 3 частини, а сирну начинку на 4 частини.
- Викладаємо частину сухого тіста на дно форми, розрівнюємо. Викладаємо сир, розрівнюємо частину тіста. Чергуючи шари, збираємо весь пиріг.
- Якщо сир занадто щільний, домішайте пару ложок молока.
- Після того як ви всі шари виклали, заливаємо пиріг гарячим молоком.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів та випікаємо пиріг протягом 1 години.
- Посипаємо пиріг цукровою пудрою та подаємо до столу теплим.
- Сирну начинку ви можете замінити яблучними частинками, посипаними невеликою кількістю цукру та кориці.