Інгредієнти:
Вершкове масло – 250 гр. ( розм’якшене )
Цукрова пудра – 60 гр. в тісто + для обсипання.
Ванілін – за смаком
Лимонний сік – 2 ст. л.
Олія – 80 мл
Крохмаль – 4 ст. л.
Борошно – 420 гр.
Приготування:
- З’єднуємо в мисці вершкове масло ( кімнатної температури ), цукрову пудру, олія, ванілін і сік лимона.
- Добре збиваємо міксером.
- Додаємо крохмаль і знову перемішуємо.
- Частинами додаємо борошно, перемішуємо ( лопаткою ).
- Викладаємо тісто на підпилений борошном стіл. Вимішуємо до однорідного стану. Тісто виходить дуже м’яким і не липну до рук.
- Ділимо тісто на три частини.
- Розкачуємо кожну частину в ковбаску і нарізаємо на шматочки.
- Кожен шматочок треба злегка приплюснути.
- Викладаємо шматочки на деко, застелене папером для випічки і випікаємо при температурі 180 градусів 10 хвилин. Печиво повинно залишитися світлим.
- Гаряче печиво обвалюємо в цукровій пудрі.
Приємного чаювання