10 Березня, 2025
Печиво “Підсніжник” – ніжне і розсипчасте, тане в роті, без яєць і розпушувача.

Печиво “Підсніжник” – ніжне і розсипчасте, тане в роті, без яєць і розпушувача.

Інгредієнти:
Вершкове масло – 250 гр. ( розм’якшене )

Цукрова пудра – 60 гр. в тісто + для обсипання.
Ванілін – за смаком
Лимонний сік – 2 ст. л.
Олія – 80 мл
Крохмаль – 4 ст. л.
Борошно – 420 гр.
Приготування:

  1. З’єднуємо в мисці вершкове масло ( кімнатної температури ), цукрову пудру, олія, ванілін і сік лимона.
  2. Добре збиваємо міксером.
  3. Додаємо крохмаль і знову перемішуємо.
  4. Частинами додаємо борошно, перемішуємо ( лопаткою ).
  5. Викладаємо тісто на підпилений борошном стіл. Вимішуємо до однорідного стану. Тісто виходить дуже м’яким і не липну до рук.
  6. Ділимо тісто на три частини.
  7. Розкачуємо кожну частину в ковбаску і нарізаємо на шматочки.
  8. Кожен шматочок треба злегка приплюснути.
  9. Викладаємо шматочки на деко, застелене папером для випічки і випікаємо при температурі 180 градусів 10 хвилин. Печиво повинно залишитися світлим.
  10. Гаряче печиво обвалюємо в цукровій пудрі.

Приємного чаювання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *