20 Липня, 2025
Пишний бісквіт на кефірі – впорається навіть новачок. Покроковий рецепт

Пишний бісквіт на кефірі – впорається навіть новачок. Покроковий рецепт

Дуже швидкий бісквіт на кефірі – пишний, повітряний, легкий!

Інгредієнти:

борошно – 3 склянки;
кефір – 0,5 літра;
яйце – 2 штуки;
цукор – 2 склянки (можна менше);
сода – 1 ст.л. без гірки;
олія – 2 ст.л.
Як приготувати бісквіт на кефірі

Наливаємо у велику миску кефір, додаємо соду, яйця, цукор, борошно і рослинну олію. Спочатку соду додаю в кефір, добре перемішую, чекаю коли відбудеться реакція і потім додаю інші продукти. Якщо будете перемащувати бісквіт солодким кремом, то в тісто додайте менше цукру.

Збиваємо міксером до отримання однорідної маси.

Виливаємо в форму і випікаємо в духовці при 180 ° С, до сухого сірника.

Цей бісквіт прекрасно підходить в якості основи для торта з кремом або можна просто так перекласти з варенням. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *