Кекс за цим рецептом готується дуже просто, тому що змішати всі продукти можна навіть без міксера. Плюси в тому, що це дуже швидка випічка, і приготувати її зможе абсолютно кожен.
Продукти:
- яйця – 2 шт
- цукор – 120 гр
- вершкове масло – 30 гр
- кефір – 250 мл
- борошно – 300-320 гр
- розпушувач – 10 гр
- ізюм – 100 гр
Як готувати:
У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо цукор і добре збиваємо вінчиком. У яєчну масу вливаємо розтоплене вершкове масло, кефір, перемішати. Частками всипаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, наприкінці всипаємо родзинки та ще раз перемішати.
Отримане тісто виливаємо у силіконову форму, розрівнюємо та прибираємо у розігріту духовку до 170 градусів. Випікаємо 30-35 хвилин. Готовий пиріг дістаємо із форми, посипаємо цукровою пудрою та подаємо до чаю