22 Листопада, 2024
Подруга поділилася рецептом баклажанів: не всі відразу розуміють, що їдять не м’ясо

Подруга поділилася рецептом баклажанів: не всі відразу розуміють, що їдять не м’ясо

Подруга — справжня витівниця, яка кожного разу знаходить спосіб здивувати мене своїми кулінарними здібностями. І ось якось вона мене запросила в гості і почала пригощати одним стравою. З першої ложки воно мене підкорило, мені здалося, що смачніше м’яса я й не їла ніколи. Правда, виявилося, що це зовсім не м’ясо, а баклажани. Загалом, дізналася я у подруги, як готувати цю закуску, і з тих пір сама дивую своїх гостей настільки незвичайною стравою.

3а матеріалами Лебедине гніздо

Докладний рецепт закуски з баклажанів

Щоб приготувати це апетитне страву, нам знадобляться такі інгредієнти, як:

  • 500 грам баклажанів;
  • 2 яйця курячі;
  • соняшникова олія;
  • по чверті чайної ложки перцю меленого і солі;
  • спеції на свій смак.

І в першу чергу синенькі очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Далі солимо їх і залишаємо в мисці на 15 хвилин, після чого гарненько промиваємо під проточною водою і сушимо, що необхідно для позбавлення від гіркоти. Потім розбиваємо до них сирі яйця, додаємо сіль, перець і спеції і все добре перемішуємо. Після цього розігріваємо на сковороді соняшникову олію і перекладаємо туди баклажанну суміш, обсмажуємо там до утворення золотистої скоринки, а після цього накриваємо кришкою і тушкуємо близько семи хвилин.І все, тепер залишилося лише перекласти її на тарілку, трохи остудити, і можна подавати закуску до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *