А ви коли-небудь пробували закривати помідори з медом. Спробуйте і ви залишитеся задоволені їх тонким смаком. Такий самий маринад можна використовувати для квашення капусти. Спробуйте закрити кілька баночок такої цікавої консервації. Інформує Майстерня ідей.
Покроковий рецепт приготування страви:
Покладіть зелень та спеції у стерильну банку.
Після цього покладіть у неї помідори.
Додайте в банку рідкий мед, столовий оцет і кухонну сіль.
Залийте помідори кип’ятком і відправте стерилізуватися протягом семи хвилин.
Закрийте банки і відправте охолоджуватися. Смачного!
Інгредієнти розраховані на банку об’ємом 0,5 л.
Ось що нам знадобиться:
Свіжі помідори – 350 грам;
Зелень кропу;
Листя смородини;
Листя вишні;
Листя лаврове;
Свіжий часник – 3 зубчики;
Кухонна сіль – 10 грам;
Рідкий мед – чайна ложка;
Столовий оцет – 1/2 столової ложки